9.30-10 h. Obertura de la Jornada a càrrec de Jordi Sala, director general de
Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya (DAAM).
10-10.15 h. Presentació i introducció de la jornada, a càrrec Josep Mª Vives, president de l’ICEA
10.15-10.45 h. Jaume Sió, Subdirector General de Transferència i Innovació Agroalimentària del DAAM. Joves agricultors: formació i assessorament
10.45-11h Torn d’intervencions i preguntes
11-11.45 h. Neus Monllor, doctora en Geografia i Medi Ambient, La incorporació de joves agricultors a Catalunya i el Canadà
Jean-François Suné, Secretari General del Sindicat de Joves Agricultors dels Pirineus Orientals, La instal•lació de joves agricultors a Catalunya Nord
11.45-12.15 Torn d’intervencions i preguntes
12.15-12.45 h. Yancy Vaillant, Departament d’economia de l’empresa, UAB, Joves, innovació, empresa i territori
12.45-13.00 h. Torn d’intervencions i preguntes
13.00-14.30 h. Pausa i dinar
14.30-16.30 h. Presentació d’experiències
• Mónica Aguilera, cunicultura, Penedès
• Marta Arenas, enòloga i responsable celler, Baix Empordà
• Mauri Bosch, horta, Baix Llobregat
• Dirk Madriles, oví ecologic, Vallés Oriental
• Jean-François Suné, ramaderia, Alta Cerdanya
• Bernat Vilarasau, agricultura social, Osona
16.30-17.30 h. Taula rodona sobre les experiències
17.30-18 h. Cloenda