17 d’octubre a les 5 de la tarda a la seu de l’IEC

La ICEA i el Gremi de Jardineria de Catalunya us conviden a participar en la jornada «Jardineria, solucions a la crisi» que tractarà de com afecta la crisi al sector, dels esforços i les diverses solucions  proposades des dels diversos subsectors del verd a Catalunya.

L’acte tindrà lloc el proper 17 d’octubre, a les 5 de la tarda, a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (C/ del Carme, 47,  08001 Barcelona).

Per a preveure la participació cal que confirmeu l’assistència, el més aviat possible, al telèfon 937361103 (Sra. Eva Moreno, Gremi de Jardiners). També ho podeu fer per correu electrònic a l’adreça jardinerscatalunya@cecot.org

PROGRAMA

17.00 Presentació Gremi-ICEA a càrrec de Josep M. Vives, president de la ICEA i Santiago Caballero, gerent del Gremi de Jardineria.

17,20 Fundació de la Jardineria i el Paisatge

«Una solució de país per les Normes Tecnològiques de Jardineria i Paisatgisme (NTJ)», a càrrec d’Elisabet Gimeno, directora de Fundació de la Jardineria i el Paisatge.

17,45 Confederació d’ Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)

«El Verd com axioma d’unió. Viles Florides com referencia», a càrrec de Jorge Muñiz, vicepresident del Gremi de Jardineria de Catalunya i secretari de la CHOC.

18,20  Pausa cafè

18, 45 Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

«El Mercat, punt de confluència dels Jardiners, Viveristes i Floristes. Unitats de negoci», a càrrec de Jordi Rodon, president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

19 ,10  Escoles de Jardineria i Art Floral

«La formació, una via de futur, el paper de la formació en la crisi actual», a càrrec de Roser Bofill, representant de les Escoles de Catalunya.

19,40 Jardins i jardiners  Art , Ciencia i Ofici

«Agricultura urbana, la transformació dels jardins en temps de crisi», a càrrec de  Montse Rivero,  historiadora i tècnica especialista en Jardineria.

20, 10  Precs i Preguntes , sugerencies

 

Coordinador: Joaquim Camps

Organitza: ICEA i Gremi de Jardineria de Catalunya