Butlletins

Index Noticea 24, Octubre 2016

0.- Index

1.- L’entrevista: Dra Mercè Dufort

2.- Què hem fet?

2.1.- XXXI Jornada d’Agricultura a Prada en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu: El malbaratament alimentari i el sector agroalimentari.(20 d’agost de 2016)

2.2.- Taula rodona sobre el Tractat de Lliure Comerç i Inversió entre la UE i els EUA (TTIP) (14 de setembre de 2016)

2.3.- La ICEA i el projecte Mengem Sa (19 de setembre de 2016)

2.4.- Workshop de la fruita dolça. Cercant equilibris: Innovació, competitivitat, internacionalització (29 de setembre de 2016)

2.5.- Sortida amb la Mediterranean Garden Society a Arenys de Mar (1 d’octubre 2016)

3.- Què volem fer?

3.1.- Transcatalonia 2016 (15 d’octubre de 2016)

3.2.- 4t Fòrum Forestal de Barcelona. Setmana de la Fusta de Catalunya 2016  (19 d’octubre de 2016)

3.3.- Presentació del projecte web Vitis Catalana (20 d’octubre de 2016)

3.4.- Jornada sobre la varietat Carinyena (25 de novembre de 2016)

4.- Premis ICEA

4.1.- Premi per estudiants ICEA (termini 30 de novembre)

5.- Publicacions ICEA:

5.1.- Quaderns Agraris 40

6.- AGROFÒRUM

6.1 Document AGROFÒRUM Nº 2: Evolució de sectors estratègics del món agrari català de cara al 2050, des del punt de vista de la incidència dels recursos: aigua, sòl i energia Conreus de cereals, farratges, industrials, lleguminoses i arròs

6.2 Document AGROFÒRUM Nº 3: Evolució de sectors estratègics del món agrari català de cara al 2050, des del punt de vista de la incidència dels recursos: aigua, sòl i energia Sectors càrnic i lleter

6.3 Document AGROFÒRUM Nº 4: Estructures productives i cadena alimentària

7.- Opinions i publicacions de socis

7.1.- L’educació ambiental ha de ser troncal. Ricart Estrada

7.2.- Les cooperatives agràries de Catalunya. Carles Folch

7.3.- Què en diu, de l’aigua, la cultura popular? Ricard Estrada

8.- L’estadística: Estadístiques de Mercabarna

9.- Les webs recomanades:

9.1.- Federeció d’Associacions de Cuincultors de Catalunya (FACC)

9.2.- EU Meat Market Observatory

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *