Butlletins

1.2 – JORNADA SOBRE “LA VARIETAT GARNATXA ROJA / LLEDONER ROIG”

Peralada, 25 de novembre de 2013

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA, filial del IEC) i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), amb el suport de “Castell de Peralada”, han cregut oportú organitzar una jornada per presentar els coneixements actuals sobre la varietat Garnatxa roja i els vins que s’hi elaboren a les dues bandes de les Alberes. La jornada durarà tot un matí i acabarà amb un tast i un dinar.

 

Es tractaran els temes següents:

· Història i cultura

· Viticultura

· Enologia, l’elaboració com a vi tranquil i com a vi dolç natural

· La Garnatxa roja o gris al Rosselló

· Tast de vins elaborats amb Garnatxa roja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *