Conferència “La Llei d’Espais Agraris”, a càrrec d’Antoni Enjuanes Puyol

 Data: 29 d’octubre del 2014

LLoc: sala Pere i Joan Coromines de l’IEC (Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), a les 18.30 de la tarda.

 

El Govern de la Generalitat ha aprovat la memòria preliminar de l’Avantprojecte de la Llei de sòl agrari, amb l’objectiu de protegir i promoure sòl per a usos agraris i l’eficiència d’aquests usos per tal d’incrementar la capacitat alimentària de Catalunya.

 La nova regulació ha de permetre definir i aprovar els instruments més idonis d’intervenció en el territori per a protegir els espais agraris davant d’altres usos del sòl. La finalitat de la nova llei és garantir l’equilibri entre els usos agraris i altres usos del territori i, aconseguir així que l’impacte de les infraestructures i del sòl urbà en els espais d’alt valor agrari sigui tan petit com sigui possible.

 La Secció d’Agricultura ha programat aquesta jornada que impartirà Antoni Enjuanes Puyol, subdirector general d’Infraestructures Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

 L’entrada és lliure i oberta a tothom, però cal inscriure’s abans del 27 d’octubre, per correu electrònic a: icea@iec.cat   (indiqueu al tema «Sòl agrari»).