fruita congeladaEl Sr. Miquel Pastor en la seva xerrada sobre la Fruita Congelada, una revolució ?, 9 de març de 2015, va estar desgranant tots els elements del procés que va començar quan el Dr. Placenta, investigador de la universitat, es va proposar fer possible el que molts havien provat i no havien aconseguit: Consumir fruita congelada com si fos fresca. No va desvetllar el “secret” de com ho han aconseguit, però si que va apuntar la directa relació que te amb primer treure per desprès tornar en la transformació cap a la congelació, la gran quantitat d’aigua que te la fruita. En Pastor propietari i gestor de l’empresa Cutting’s, empresa de valor afegit de la fruita i hortalissa, té la responsabilitat de l’aportació i coneixement del sector en la  distribució d’aquest producte arreu dels canals habituals del seu consum (Distribució organitzada, tradicional, sector Horeco, etc). En aquest moments desprès d’haver inaugurat la primera fabrica a Catalunya s’estan  projectant cap a l’exterior en funció del potencial del país productor un cop demostrat que funcionen perfectament amb l’evolució endegada. Sens dubte va apuntar, amb entusiasme, que aquest “invent” canviarà la manera de consumir aquest productes.

Joaquim Ros