El dia 18 de desembre la ICEA va celebrar la seva Assemblea General Ordinària anual. Alli es varen detallar les activitats realitzades i es varen exposar les propostes per a l’any proper. Al NOTICEA en donem un detall secció per secció.

En total s’han realitzat 26 activitats que exposem cronològicament:

  1. Tertúlia de protecció vegetal «Agricultura: el pas de la visió simple a la visió complexa del sistema agrari»,  a càrrec d’Andreu Vila, 4 de febrer. IEC, Barcelona.
  2. Jornada: Fòrum forestal de Barcelona, 26 de febrer. IEC, Barcelona.
  3. Tast de vins «Vins dolços i secs a base de garnatxa de la D.O Empordà» 4 d´abril. IEC, Barcelona.
  4. Tertúlia de protecció vegetal: El pla de seguretat alimentària 2012-2016, a càrrec d’Alfons Vilarrasa,  8 d’abril. IEC, Barcelona
  5. PREMI ICEA PER A ESTUDIANTS. 22 d’abril. IEC, Barcelona.
  6. Presentació del llibre “Percepcions de l’espai agrari periurbà”  25 d’abril . IEC, Barcelona.
  7. Curs pràctic d’aplicacions forestals de la tecnologia lidar: OPEN GIS, FUSION IR en l’avaluació dels recursos forestals.  14 i 15 de maig.  IEC, Barcelona.
  8. Tertúlia de protecció vegetal «Experiències d’una PIME  en la recerca, desenvolupament, registre i comercialització de productes bioplaguicides microbians» , a càrrec de Carolina Fernández, 13 de maig. IEC, Barcelona.
  9. Jornada tècnica: «La regeneració del bosc després d’incendi. Bases ecològiques, estratègies silvícoles» 27 de juny. IEC, Barcelona
  10. Presentació de l’espai web Jardins i Jardiners. 18 de juny. IEC, Barcelona.
  11. Presentació del grup de recerca de les varietats autòctones de la vinya de l’àrea dels països de parla i cultura catalana, 12 de juny. Vinseum, Viilafranca del Penedès.
  12. Debat , tertúlia  i projecció del documental “Interior de paisatge”.a càrrec d’Elisenda Trilla, Oriol Marcos i Roser Vernet., 29 de maig.. IEC, Barcelona.
  13. Tertúlia de protecció vegetal : «La problemàtica del canvi climàtic i l’Agricultura a Catalunya»  a càrrec de josefina Plaixats , 3 de juny. IEC, Barcelona.
  14. IV Congrés d’Art, Paisatge vitivinícola i Enoturisme.  27 i  28 de juny,  Subirats.
  15. Tertülia de protecció vegetal : «El punt de vista de bon preu sobre la comercialització dels productes agrícoles» a càrrec de Joan Font, 25 de juny». IEC, Barcelona
  16. XXVI Jornada d’agricultura a prada. «Agricultura, alimentació i fam», 17 d’agost Prada (França).
  17. Jornada «Perspectives de l’explotació d’hidrocarburs mitjançant la tècnica de fractura hidràulica a Catalunya » a càrrec de Mariano Marzo, 16 de setembre . IEC, Barcelona.
  18. Taula rodona «El menage a trois de la biotecnologia, l’Agricultura i el Medi ambient. Realitat o ficció?»  a càrrec de Carolina Fernández, Xavier Duran, Ana Caño, Montse Martí i Francesc Reguant, 19 de setembre. IEC, Barcelona
  19. Jornada TRANSCATALONIA 2013: « Sòls de l’Alt Empordà» 5 d’octubre.  Itinerari per l’Alt Empordà
  20. 9a Jornada Agroprés – ICEA – ETSEA-UDL «La importància de la innovació varietal i dels vivers per a l’èxit productiu, la qualitat i la competitivitat de les plantacions d’arbres fruiters: poma, pera, préssec i nectarina» 27 de setembre, Fira de Sant Miquel de Lleida.
  21. Jornada «Jardineria, solucions per a la crisi » 17 d’octubre. IEC, Barcelona.
  22. Tertúlia d’Estudis rurals: «Desenvolupament rural a Eritrea. Programes i reformes agràries, a càrrec de Francesc Riera i Salvador Puig, 15 d’octubre. IEC, Barcelona.
  23. Jornada  i Taula rodona «Desaparició de les abelles, causes i implicacions » 11 de novembre . IEC, Barcelona.
  24. Tertúlia de protecció vegetal: «Les emissions de gasos d’efecte hivernacle al sector agroramader », a càrrec de Salvador Samitier, 4 de novembre . IEC, Barcelona.
  25. Jornada «La varietat garnatxa roja/lledoner roig», 25 de novembre, Castell de Peralada.
  26. Tertúlia de protecció vegetal: «Actualitat en el control de plagues en àrees verdes»,  a càrrec de Carme Lacambra, Josep M. Vives i Jordi Giné. 2 de desembre . IEC, Barcelona.

I s’han editat les següents publicacions

  1. Quaderns Agraris 33
  2. Quaderns Agraris 34
  3. Quaderns Agraris 35
  4. Dossiers Agraris 15 «La varietat garnatxa blanca»