El passat 16 de setembre de 2013 es va celebrar la JORNADA SOBRE PERSPECTIVES DE L’EXPLOTACIÓ D’HIDROCARBURS MITJANÇANT LA TÈCNICA DE FRACTURA HIDRÀULICA A CATALUNYA, a càrrec del Dr. Mariano Marzo.

Mariano Marzo és catedràtic d’Estratigrafia i professor de Recursos Energètics i Geologia del Petroli a la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona. Membre de la “Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona”, de la Junta Directiva i del Comité Acadèmic del “Club Español de la Energía”. Present a diversos consells assessors en matèria energètica de les administracions central i autonòmica, així com a altres institucions. En contacte amb la indústria del petroli i del gas, a través de la investigació en el sector i la formació de professionals. Ha publicat més de 75 treballs a revistes científiques, editat o co-editat 15 volums i presentat més de 100 ponències a conferències i congressos. Ha format part dels consells editorials de revistes de gran prestigi com “Basin Research” i “Sedimentology”. És col·laborador habitual de sobre temes energètics a La Vanguardia, així com a en diverses emissores de ràdio i televisió del nostre país.

En aquest enllaç es pot descarregar la presentació realitzada el passat 16 de setembre a la Institució Catalana d’Estudis Agraris, a l’edifici de l’Institut Català d’Estudis Agraris, al C/Carme, 47:

JORNADA SOBRE PERSPECTIVES DE L’EXPLOTACIÓ D’HIDROCARBURS MITJANÇANT LA TÈCNICA DE FRACTURA HIDRÀULICA A CATALUNYA