Butlletins

FRACKING I BLAT DE MORO

FRACKING I BLAT DE MORO

Per Francesc Reguant

Imagen 2blat de moroDesprés de molts anys relativament estables, el 2007 es va produir un salt espectacular en els preus dels cereals. L’expansió programada dels biocarburants va obrir la porta a un moviment especulatiu sense precedents. Havíem oblidat la força desestabilitzadora a nivell econòmic, social i polític de les crisis alimentàries i  la sorpresa va mobilitzar els grans centres de coordinació internacional. L’agricultura va entrar a formar part del ordre del dia del G-8 i del G-20. …

  Per llegir l’article complert podeu consultar el següent enllaç:

6.4- Fracking i blat de moroElPeriodicodeCatalunya01102014_2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *