dossiers

La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat

 Cellers Sella & Mosca, l’Alguer

8 de juny de 2012

Organitza:

Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)

Cellers Sella & Mosca

Giuseppe Izza, agrònom

 

Sumari

AGRAÏMENTS, Josep M. Puiggròs

INTRODUCCIÓ, Giuseppe Izza

EL TROBAT, TORBATO I MALVASIA DEL ROSSELLÓ, VISIÓ HISTÒRICA ALS TERRITORIS DE PARLA CATALANA

Josep M Puiggròs

LA VITICOLTURA IN SARDEGNA: CENNI STORICI ED EVOLUZIONE ATTUALE

Renzo Peretto

IL TORBATO IN SARDEGNA

Stefano Biscaro

IL TORBATO E LA SUA VINIFICAZIONE IN SARDEGNA

Giovanni Pinna

ALGUNS APUNTS SOBRE LA MALVASIA AL ROSSELLÓ

Llorenç Planes

CARACTERITZACIÓ AMPELOGRÀFICA I MOLECULAR DE LA VARIETAT TROBAT

Carme Domingo, Lluís Giralt i Anna Puig

 

 

Coordinador

Josep Maria Puiggròs

COMITÈ EDITORIAL

Anna Jacas, membre del Comitè de Publicacions de la ICEA

Joan Saus, responsable del Comitè de Publicacions de la ICEA

Montserrat Soliva, professora jubilada de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona