Butlletins

L’ESTADÍSTICA: COSTOS DELS PRODUCTES I SERVEIS AGRARIS (DADES XCAC)

A l’apartat de l’estadística NOTICEA 21 proposem la informació de comptes analítics dels productes i serveis agraris, que publica el DARP en base a les dades obtingudes de la mostra de la Xarxa Comptable (XCAC).

Els estudis de costos són complexes, les explotacions agràries són molt diferents i és un apartat on la ocultació de dades o mancances en la seva confecció son més freqüents. Tot i això, des del DARP s’ha vingut fent un esforç per a millorar la qualitat d’aquesta estadística que ofereix avui unes dades orientatives de gran utilitat, sobretot pel que fa a l’estructura analítica dels sectors més importants i/o amb una mostra més representativa.

Podeu obtenir les dades en el següent enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *