La varietat torbato, malvasia del Rosselló, trobat
Cellers Sella & Mosca, l’Alguer
8 de juny de 2012
Organitza:
Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)
Cellers Sella & Mosca
Giuseppe Izza, agrònom
Sumari
AGRAÏMENTS, Josep M. Puiggròs
INTRODUCCIÓ, Giuseppe Izza
EL TROBAT, TORBATO I MALVASIA DEL ROSSELLÓ, VISIÓ HISTÒRICA ALS TERRITORIS DE PARLA CATALANA
Josep M Puiggròs
LA VITICOLTURA IN SARDEGNA: CENNI STORICI ED EVOLUZIONE ATTUALE
Renzo Peretto
IL TORBATO IN SARDEGNA
Stefano Biscaro
IL TORBATO E LA SUA VINIFICAZIONE IN SARDEGNA
Giovanni Pinna
ALGUNS APUNTS SOBRE LA MALVASIA AL ROSSELLÓ
Llorenç Planes
CARACTERITZACIÓ AMPELOGRÀFICA I MOLECULAR DE LA VARIETAT TROBAT
Carme Domingo, Lluís Giralt i Anna Puig
Coordinador
Josep Maria Puiggròs
COMITÈ EDITORIAL
Anna Jacas, membre del Comitè de Publicacions de la ICEA
Joan Saus, responsable del Comitè de Publicacions de la ICEA
Montserrat Soliva, professora jubilada de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona