Gener 2016
0.- Index
1.- L’entrevista: Ramon Lletjós
2.- La secció de la ICEA: Estudis Rurals
3.- Balanç de l’any 2015 i propostes per al 2016
3.01.- Agricultura
3.02.- Agroforum
3.03.- Estudis Rurals
3.04.- Forestal
3.05.- Història rural
3.06.- Jardineria i Paisatgisme
3.07.- Jornada de Prada
3.08.- NOTICEA
3.09.- Proteccio Vegetal
3.10.- Publicacions
3.11.- Ramaderia
3.12.- Sols
3.13.- Viticultura
3.14.- Web
4.- Documentació d’activitats realitzades
4.1.- II Jornada Mengem sa? La carn en l’alimentació (12/05/15)
4.2.- Transcatalonia 2015 (03/10/15)
4.3.- Xylella fastidiosa: letal per l’olivera i la vinya? (05/10/15)
5.- Publicacions ICEA: Dossiers Agraris 18: La varietat garnatxa roja, lledoner roig o garnatxa grisa
6.- Opinions i publicacions dels socis
6.01.- Protocol per a l’avaluació de la restauració d’activitats extractives. Vicenç Carabassa, Oriol Ortiz, Josep M. Alcañiz
6.02.- Repercusiones de los regímenes alimentarios mundiales en la evolución de la seguridad alimentaria: el caso de Mauritania. Victoria Soldevila, Lourdes Viladomiu i Jordi Rosell
6.03.- Carn vermella, vegetarians, càncer colorectal. Jesus Domingo
6.04.- Què fem a les deixalles? Jesus Domingo
6.05.- Per Nadal (1): El Llibre Blanc del Sector Agrari del 1780. Ricard Estrada, Carles Folch i Germani Rincon
6.06.- La cultura de la tradició agrària. Ricard Estrada
6.07.- Regar amb persones. Francesc Reguant
6.08.- Alarma sobre la carn?. Francesc Reguant
6.09.- Aliments contra la convivència. Francesc Reguant
7.- L’estadística: Costos dels productes i serveis agraris (dades XCAC)
8.1.- Agroterritori