Butlletins

1er CONGRÉS DEL MÓN DE LA MASIA

2.03 MasiesLa Secció d’Història Rural de la ICEA, una vegada més, organitza una activitat tenint en compte el seu objectiu de ser un punt de trobada de diferents disciplines i mirades sobre temes relacionats amb el món rural.

Aquesta vegada s’ha format un grup multidisciplinar per organitzar un congrés, i s’ha prioritzat una reflexió de quina és la situació actual del món rural, d’on ve i cap a on va. Per això, s’ha preparat un tríptic on es recull la gran varietat de temes, tots molt actuals i variats, que permetin fer aportacions noves i encetar un debat. Trobareu tota la informació al web del congrés www.congres-masia-territori.espais.iec.cat i el tríptic al següent enllaç:

2.03 Tríptic _MasiesTerritorienviar

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *