El 22 de febrer, en el marc de les activitats que realitza la Secció d’Estudis Rurals, vàrem visitar l’explotació de producció ecològica de la Maria Rovira a la Fortesa (Piera). La Maria i en Joan ens va portar pels seus camps de fruiters i horta on vàrem veure les tècniques que s’utilitzen per la prevenció de possibles malalties i tenir-ho tot a punt per l’esclat de les flors i de colors primaverals. La primavera és un bon moment per anar-hi però també l’hivern i el mes de febrer, la millor temporada per degustar uns bons calçots ecològics amb una exquisida salsa romesco preparats per la Maria i el Joan acompanyats d’altres productes alimentaris de la zona. I així ho vàrem fer: passejar pels camps, escoltar el dia a dia de la nostra pagesia,  ajudar a collir calçots, a preparar-los i sobretot a fer una estupenda degustació. Vàrem aprendre i entendre el nostre món rural i gaudir d’una magnífica companyia i hospitalitat.

Gemma Francès (Coordinadora de la Secció Estudis Rurals).

gfDSC07102 gfDSC07107 gfDSC07121 gfIMG_0146 gfIMG_0157 gfIMG_0165